Technologie przemysłu spożywczego [ZL0-DI>TPS]
Semestr letni 2015/16
Laboratorium,
grupa nr 4
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologie przemysłu spożywczego [ZL0-DI>TPS] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2015/16 [2015/16-L]
(zakończony)
Laboratorium [LAB], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
co drugi wtorek (parzyste), 17:00 - 18:30
sala O.Z2(2) Budynek O - Obiekt Stołówki Studenckiej jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Irena Nowotyńska, Krzysztof Tereszkiewicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza.