Technologie przemysłu spożywczego [ZL0-DI>TPSpo]
Semestr zimowy 2019/20
Laboratorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologie przemysłu spożywczego [ZL0-DI>TPSpo] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/20 [2019/20-Z]
(zakończony)
Laboratorium [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
co drugi czwartek (nieparzyste), 7:00 - 8:30
sala O.Z1(1) Budynek O - Obiekt Stołówki Studenckiej jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Irena Nowotyńska, Krzysztof Tereszkiewicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza.
Właścicielem praw autorskich jest Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza.