Przedmioty 6 sem. - inż.chem.i proc.-przetwórstwo tworzyw polimerowych, st.I-do stopnia (inż.) (grupa przedmiotów zdefiniowana przez Wydział Chemiczny)
Grupa przedmiotów: Przedmioty 6 sem. - inż.chem.i proc.-przetwórstwo tworzyw polimerowych, st.I-do stopnia (inż.)
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2021/22-Z - Semestr zimowy 2021/22 2021/22-L - Semestr letni 2021/22 2022/23-L - Semestr letni 2022/23 2023/24-L - Semestr letni 2023/24 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2021/22-Z | 2021/22-L | 2022/23-L | 2023/24-L | |||||
CP0-DI>ChiTP |
Chemia i technologia polimerów (od 2026-02-23)
|
brak |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/22
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
CP0-DI>DPR2 |
Dyfuzyjne procesy rozdziału (od 2026-02-23)
|
brak |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/22
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
CP/PP-DI>IMS |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2021/22
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
CP-DI>JO-ANG4 | brak |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/22
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||
CP/PT-DI>PTP |
![]() |
brak | brak | brak |
Zajęcia przedmiotu
Semestr zimowy 2021/22
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||